Hlavní obsah
Článek

George Clooney (62) a jeho manželka Amal, která již užívá příjmení svého muže, se dosud veřejným projevům náklonnosti vyhýbali. Během romantické dovolené v Mexiku se ale trochu zapomněli a před zraky spousty lidí v plážovém baru se na sebe vrhli a vyměnili si vášnivý polibek. Jejich radost jim zkazilo až zjištění, že svědky jejich láskyplného počínání nejsou jen místní dovolenkáři, ale i paparazzi.

A zatímco Amal se zdála být s údělem manželky jednoho z nejslavnějších herců Hollywoodu smířená, George přítomnost fotografů pěkně otrávila. Pobyt v prominentním letovisku Cabo San Lucas si ale zkazit nenechal. Vždyť zde nejsou zdaleka sami celebritami a s podobným zájmem se potýkají i jejich přátelé. Už poněkolikáté totiž vyrazili k moři se Cindy Crawford a jejím mužem Randem Gerberem.

Naopak vřelé vztahy Clooneyho s Bradem Pittem údajně utrpěly šrámy. Pitt se neukázal ani na jedné ze svatebních oslav svého letitého kamaráda údajně proto, že Angelina Jolie nepřišla jeho vyvolené na chuť, a dokonce prý žárlí na Amalinu inteligenci a postavení ve světě advokacie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám