Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) už v minulosti několikrát dokázala, že se svým hrudníkem velikosti dvě dokáže zázraky. Poslední dobou se však skutečně jedná o přednosti s velkým P. Většinou se dají zásluhy připsat nestydatě vycpaným push-up podprsenkám, avšak u její poslední fotografie, kterou sdílela na sociální síti, po spodním prádle ani vidu.

Dědička ze slavného rodu Hiltonů, která už příští měsíc oslaví čtyřiatřicetiny, si vytvořila selfie ve wellness prostorách hotelu Wynn Las Vegas jen v ledabyle zavázaném županu, kde nechala vyniknout právě dekolt. Předešlého večera povečeřela se svou sestrou Nicky v restauraci Botero a zábavu završily v hotelovém nočním klubu XS za muziky německo-ruského DJ Zedda.

V apartmánu hotelu se ubytovala i s jedním ze svých sedmi psů Princem Hiltonem. Společnost jí už přes rok dělá hlavně její domácí zoo. Po rozchodu s modelem Riverem Viiperim má doma kromě pejsků ještě tři kočky, čtyři fretky, dvě veverky poletuchy, poníka a prasátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám