Hlavní obsah
Článek

Ví, že holky letí na blonďáky s čepicí, kteří aspoň trochu připomínají slaďouše Justina Biebera (30), a tak se svým fanynkám a fanouškům představil ve světlé variantě. Bývalá hvězda SuperStar Honza Bendig (30) ale svým zjevem spíš nepříjemně šokoval. Také si myslíte, že to bylo úplně mimo?!

„To je můj nový styl,“ pochlubil se na své sociální síti Honzík a být mezi smajlíky nějaký, který by znázorňoval, že na někoho jdou mdloby, rázem by jich byly v komentářích u fotky stovky. Honza však měl pocit, že je třeba být hravý a ve finále vysvětlil, že šlo jen o pokus s parukou. O svou krátkou tmavou kštici se nepřipravil.

Bendig, který loni šlápl do pedálů třeba písničkou o toleranci Mám tě rád či songem v romštině Me Našundžom, se už za pár dnů chystá natočit videoklip k duetu s Gitanou Nádherná. „Bude to pecka, podařilo se mi ke spolupráci přemluvit někoho, z něhož budou všichni paf,“ slibuje. Kromě toho chce v roce 2015 stihnout registraci se svým partnerem, další tři klipy a samozřejmě nějaká ta vystoupení, bez nichž se dnes žádný zpěvák neuživí. Tak snad ne zase s parukou na hlavě!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám