Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hvězda našeho momentálně nejúspěšnějšího muzikálu Fantom opery Monika Sommerová využila vánočních divadelních prázdnin a stejně jako její kolegyně Michaela Gemrotová vyrazila do teplých krajů. Zatímco Michaela slavila příchod Nového roku v blízkém Egyptě, Monika vyrazila na exotickou Srí Lanku.

"Líbí se mi, že se tu zastavil čas. Nikdo nikam nepospíchá. Místní lidé, když se s nimi více pobavíte, vás berou k sobě domů, ukazují rodinu. Děti tu nežebrají o peníze jako v Africe, ale žádají nás o tužky do školy. Všichni na nás mávají a vítají nás," řekla Super.cz Monika.

"Třeba s jednou paní jsem se fotila a ona mě pozvala domů na čaj a dala mi adresu, abych jí poslala fotku. Prostě všichni jsou tu strašně milí," popisuje Monika, která si vedle cestování nejvíc užila oslavu silvestra. "Zažila jsem nejlepšího silvestra v životě. Na pláži a s mojitem. Zažívám ten pravý odpočinek, mám klid od práce a do nové sezóny nastoupím plná energie," dodala Christine z Fantoma opery.

Reklama

Další články

Načítám