Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snovou dovolenou snad každého muže momentálně zažívá na ostrově St. Barts Leonardo DiCaprio. Čerstvý čtyřicátník není žádný troškař a v karibském ráji se obklopuje hned několika krasavicemi, které se od něj na pláži prakticky nehnou. Ostřílený Vlk z Wall Street ale vypadá, jako by to byl jeho denní chleba.

V prázdninové partě sice není Leo zdaleka jediný muž, ale dámské osazenstvo složené převážně z modelek má o hlavním bodu zájmu jasno. Hollywoodské eso je po rozchodu s německou modelkou Toni Garrn (22) k mání, tak proč nevynaložit trochu úsilí...

Přestože se Leo zdá být podle fotografií nad věcí, jedna ze slečen u něj možná zabodovala. A kdo se trochu vyzná v hercově vkusu, jistě si správně tipne, která z půvabných dívek má největší šance... Leo byl později spatřen na nákupech v místním obchodě s bikinami a letním oblečením s onou drobnou blondýnkou z pláže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám