Hlavní obsah
Článek

Jak budou ubíhat dny v roce 2015, můžete sledovat také v zajímavých kalendářích, které na tento rok nafotily naše celebrity. Vesměs se jedná o kalendáře, jejichž výtěžek pomohl dobré věci. Zatímco některé jsou postavené na kráse žen, jiné těží z originálního nápadu.

Stejně jako loni nafotila hodně žhavý kalendář modelka Taťána Kuchařová. A protože naše jediná miss world rozhodně nebyla zahalená až po krk, bylo se opravdu na co dívat.

V kalendáři organizace DebRA, který podporuje boj s nemocí motýlích křídel, se kromě dalších svlékla a s křídly na zádech nafotila dcera Jitky Asterové Anna Linhartová.

Herečka Aneta Krejčíková, která prý má po Patricii Solaříkové druhý největší zadek ze všech hereček seriálu Ulice, se znovu zapojila do tvorby charitativního kalendáře s názvem Psí život, jenž už třetím rokem přispěje na péči o opuštěné psy. Stylizace do femme fatale hvězdě Ulice neuvěřitelně sedla!

V kalendáři Proměny 2015 Nadace Archa Chantal nechyběla herečka a moderátorka Tereza Kostková. Tu byste téměř nepoznali, protože se proměnila ve skutečný obraz. Přesně tak totiž působil portrét, ze kterého na vás shlíží tajemná a osobitá malířka Frida Kahlo.

Projekt SOS dětských vesniček podpořil primácký charitativní kalendář, v němž pózovaly osobnosti televize společně se svými rodinnými příslušníky. Nechyběla tak ani Ivana Gottová s Karlem Gottem a dcerkami Charlottkou a Nellinkou.

Reklama

Další články

Načítám