Hlavní obsah
Článek

Krásná zrzka Vica Kerekes, která se díky svým rolím svůdných žen stala sex symbolem poslední doby, předvedla další milostnou scénu, při které vám budou stát všechny chlupy na těle. Odhalila se v novém filmu Burácení se svým filmovým partnerem Tomášem Hajíčkem, vnady ale herečka tentokrát neukázala.

„Hovořili jsme i s režisérem Adolfem Zikou o tom, aby to nebylo tak prvoplánové a drsné. Byla to naše společná myšlenka a myslím, že je to nakonec velmi pěkné. Jsem fascinovaná hlavně z kamery, páni kameramani odvedli skvělou práci,“ řekla Vica Kerekes.

Pro Tomáše Hajíčka, který se nejlépe cítí na pódiu jako frontman skupiny Krucipüsk, ovšem natáčení milostné scény s přitažlivou partnerkou nebyla zrovna procházka růžovým sadem. „Nejhorší pro mě byly sexuální scény. Nejsem puritán nebo moralista, ale něco by se nemělo přenášet tak, jak se to dělá v televizi ve dvě hodiny odpoledne. Každý máme svoje sexuální představy a jsme rádi, když najdeme partnera, se kterým si je plníme. Ale nemusí každý na světě vidět, že to děláme právě takhle. Takže jsem o tom s režisérem mluvil a nakonec to dopadlo úplně dokonale a vypadalo to umělecky,“ prozradil.

Jinak ale Tomáš Hajíček přiznal, že mu Vica Kerekes padla do oka ještě před začátkem natáčení. „Na Vicu jsem se dopředu podíval na internetu a působila na mě hrozně pozitivním dojmem, což se mi potvrdilo i při osobním setkání," dodal Hájíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám