Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobná britská herečka Ema Watson udává již tradičně módní trendy. Přestože je jí pouhých 21 let, začátkem května byla vyhlášena časopisem Glamour jako nejlépe oblékaná celebrita za minulý rok. A přestože ve čtvrtek představitelka kouzelnice Hermiony zazářila na londýnské premiéře posledního dílu filmu o Harrym Potterovi, v pondělí na stejné události v New Yorku už tak úchvatná nebyla. Její jemný obličej totiž kazil příliš výrazný make-up. S kouřovými stíny a bledým obličejem pak vypadala jako divadelní Pierot.

Ema, jež se v New Yorku  na premiéře Harry Pottera a Relikvie smrti 2 objevila spolu se svými hereckými kolegy Danielem Radcliffem a Rupertem Grintem, oblékla originální korzetové šaty luxusní italské značky Bottega Veneta.

„New York je hlavním městem módy, cítila jsem, že se mohu trochu odhalit. V Londýně se cítím o trochu více klasicky, proto jsem tam zvolila labutí šaty od Oscara de la Renty. Dnes jsem chtěla mít na sobě něco ostřejšího,“ nechala se slyšet Watson, která během desetileté éry filmů o Harrym Potterovi vyrostla z holčičky v krásnou mladou ženu.

Reklama

Další články

Načítám