Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se dostala v Americe do pořádných problémů. Před rokem překročila ve státě Nevada povolenou rychlost při řízení a začala scéna jako z hollywoodského filmu. "Vždycky jsem si myslela, že když ve filmu někoho zastaví policie, okamžitě mu nasadí pouta a musí být čelem k autu, je to jen dobrý scénář. Ale ona je to realita. Takhle to v Americe opravdu chodí," řekla Super.cz Míša, která překročila rychlost o zhruba 40 kilometrů v hodině.

Po dlouhém smlouvání dostala Míša pokutu 200 dolarů, což je v přepočtu zhruba 5000 korun. "Ten policista mi řekl, že to mám poslat v obálce poštou a dal mi předvolání k soudu. Mně přišlo na hlavu, že bych někam posílala v obálce peníze a řekla jsem si, že to vyřeším v Praze a pošlu jim to na účet. Až doma jsem zjistila, že to nejde, že malé městečko, kde jsem přestupek spáchala, účet vůbec nemá," vzpomíná Míša.

"A k soudu jsem samozřejmě nedorazila, protože jsem to měla trošku z ruky. Z Čech do Ameriky to není úplně kousek," dodala se smíchem Nosková, která po nezaplacení bojovala s tím, že se do Ameriky možná nikdy nebude moct vrátit.

"Pokud bych přiletěla do státu Nevada, okamžitě by mě zatkli. Nakonec jsem před pár dny kontaktovala Ministerstvo zahraničí, po dlouhých diskuzích jsme dospěli k tomu, že mi má banka vystavit mezinárodně platný šek a ten poslat. Už to bohužel po soudu, kam jsem se nedostavila, nebylo 200 dolarů, ale 500. Ale mám klid," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám