Hlavní obsah
Článek

Nejen v zahraničí, ale i u nás se najdou celebrity, které se v šoubyznysu snaží prosadit za každou cenu. Zatímco za hranicemi děsí okolí erotomanka z Big Brothera Frenchy či její kolegyně z X-Factoru Biancca Lake, jež močí na veřejnosti, v Česku můžeme do zetkové kategorie celebrit zařadit těžký kalibr v podobě slávychtivé trojice Eva Feuereislová (34), Lenka Vacvalová (34) a Hanna Pekhart.

Eva je velkou příznivkyní umělých zásahů do lidského těla, a kdyby to bylo v jejích možnostech, nechala by ze sebe udělat zcela jinou bytost. Po účasti ve VyVolených si pořídila obří prsní implantáty a přítomnost cizích látek v těle završila také zvětšením rtů.

Evča si myslí, že ji tyto aktivity proslaví, ale rok a půl po VyVolených už všechny zásahy do těla ztrácejí kýžený efekt a blonďatou závislačku na slávě by mohla spasit snad jedině další účast v podobné reality show nebo odjezd do zahraničí a seznámení se s její zkušenou, starší a zejména slavnější kopií - již zmíněnou kolegyní ze šmírovací reality show Frenchy, na jejíž opalování v růžových plavečkách uprostřed Hyde Parku vskutku nemá..

Dalším případem je dosud málo známá "zpěvačka" Hana Pekhartová, která je spíš než svými písničkami známá jako přítelkyně Sámera Issy. Zviditelňování se po boku bývalé hvězdy SuperStar je zatím největším úspěchem této dívky, jež na sebe nejvíc upozornila svými nemožnými řasami a svlékáním v kabince solária. Aby se o ní více psalo, doporučujeme sbalit někoho slavnějšího nebo si nechat zvětšit prsa a dočkat se zhruba týdne slávy (Evča Feuereislová by jistě poradila).

Poslední z trojice slávychtivek, která zatím dosáhla největších úspěchů z uvedených celebritek, je zrzavá slovenská moderátorka, která o sobě říká, že je herečka, Lenka Vacvalová. O této zrzečce jsme poprvé slyšeli v souvislosti s tím, jak kmitala kolem rozkroku Josefa Kokty obrovskou atrapou penisu.

Od té doby si ale značně polepšila a má za sebou řadu štěků v seriálech jako Ordinace v růžové zahradě nebo Sanitka. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na čtvrtý díl Kameňáku. Naposledy jsme ji měli možnost vidět ve filmu Zejtra napořád, kde se objeví ve scéně u splavu v plavkách. Na nějaké velké herectví to u Vacvalové sice nevypadá, ale v budoucnu by klidně mohla sbírat role vášnivých milenek hlavních hrdinů a třeba se jí podaří sbalit někoho slavného, jako je Michael Douglas, podobně jako se to svého času podařilo Ivaně Gottové. Této nejvyšší mety ale prozatím nedosáhla.

Která z těchto slávychtivých celebrit je ve své snaze o zviditelnění nejzoufalejší?
Eva Feuereislová
80 %
Hana Pekhartová
10,3 %
Lenka Vacvalová
9,7 %
Celkem hlasovalo 34636 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám