Hlavní obsah
Famous
Článek

Asi každý šestimilióntý chlapec se narodí se dvěma pyji. Většinou je jeden z pohlavních údů poněkud deformovaný a lékaři ho odstraní. U pětadvacetiletého Američana však lékaři oba souměrně vyvinuté penisy ponechali. A on se v osmnácti letech rozhodl, že si je nechá oba. O životě se dvěma pyji teď vydává knihu Double Header neboli Dvouhlavý.

Difalický muž se proslavil loni v lednu, když na Nový rok 2014 vyvěsil na internetu fotku svých dvou penisů. Pak na sociální síti odpovídal zvědavcům na tisíce otázek, které se týkaly toho, jak se s dvěma pohlavními údy funguje. To ho inspirovalo k vydání knihy, v níž vše o životě s dvěma penisy shrnuje.

Bisexuální muž, který prý žije s ženami i muži, se odmítá ale ukázat od hlavy až k patě. Jak tedy Američan vypadá, tuší jen jeho nejbližší.

Proč se odmítá ukázat světu, vysvětlil v rozhovoru pro magazín Rolling Stone: „Nejlépe a nejsnáze to lze vysvětit takto: Pokud by Superman světu řekl, že je Clark Kent, nikdy by mu už nedali pokoj… Kdybych vyšel na veřejnost před kameru, od té chvíle bych byl jen ten muž s dvěma pyji, nikoli já.“

Oba jeho penisy jsou po všech stránkách plně funkční.

„S takovým obrovským množstvím negativity ve světě je úžasné, když můžete přinést na stůl něco pozitivního,“ věří muž, jenž vystupuje pod pseudonymem Diphallic Dude.

Reklama

Další články

Načítám