Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náhlý příval euforie a radosti z vítězství prince Williama (41) v pólu se neobešel bez polibku. William se nadšeně vrhl pro sladkou odměnu ke své manželce, ale oba své emoce nakonec udrželi na uzdě a políbili se jen na tvář. Nepsané pravidlo v královské rodině je však takové, že jakékoli intimní projevy na veřejnosti se nepraktikují.

Fotografové zachytili královský polibek v sobotu ještě během návštěvy Williama a Kate (42) v Kalifornii. Princův čtyřčlenný tým nakonec vyhrál charitativní zápas na hřišti Polo & Racquet Clubu v Santa Barbaře se skóre 5:3 a odnesl si zlatý pohár, který vítězům předávala vévodkyně Kate. Diváci, kteří se chtěli zápasu účastnit a vidět tak naživo nejsledovanější pár současnosti, si museli zaplatit vstupné činící v přepočtu 70 tisíc korun.

Zápasem v pólu však jejich sobotní program zdaleka nekončil. Naopak večer Kate nadchla všechny přítomné na slavnostní večeři v Los Angeles, kde  si oblékla levandulové šaty od Sarah Burton a spolu s Williamem měla možnost potkat se s řadou známých osobností jako jsou Jennifer Lopez, Nicole Kidman či Tom Hanks.

Reklama

Další články

Načítám