Hlavní obsah
Článek

Také v roce 2014 nebyla nouze o české celebrity, které se neváhaly svléknout před objektivem fotoaparátu. Zatímco některé dámy odhodily veškerý stud a pózovaly nahé, jiné svá intimní místa rafinovaně zakryly rukama nebo kusem látky. Přesto se pokaždé bylo opravdu na co dívat...

K nejodvážnějším fotkám patří bezesporu ta, na které se nahoře bez nechala zvěčnit fotografka Sára Saudková (47). Čtyřnásobná mamina pózovala nahá pro kalendář Art for life a kromě sexy ňader se pochlubila i parádním pekáčem buchet.

V jiném kalendáři odhodila zábrany nespoutaná modelka Petra Faltýnová (45), jež slovo stud snad vůbec nikdy ani nevyslovila. V průsvitném síťovaném modelu se na pláži nechala táhnout od sličné modelky Terezy Fajksové.

To modelka a moderátorka Hana Mašlíková (41) toho ukázala o poznání méně. Mašlíková zcela propadla cvičení a na své postavě neustále tvrdě pracuje. Na odiv proto vystavila svůj vysportovaný sexy zadeček, který se jí vyjímal v průsvitné krajce.

Úplně nahá se nechala nafotit dcera Jitky Asterové Anna Linhartová, jež zapózovala do kalendáře charitativní organizace DebRA, která podporuje pacienty s nemocí motýlích křídel. Pro dobrou věc se svlékla také biatlonistka Gabriela Soukalová, které sekundoval badmintonista Petr Koukal, s nímž dohromady tvoří atraktivní milenecký pár. Podpořili tak boj proti rakovině.

Odvaha nikdy nescházela ani vnadné modelce Dominice Mesarošové. Kráska si své portfolio zpestřila žhavými snímky, na kterých hrají hlavní roli její pětky. Ty sice tentokrát neodhalila v celé kráse, přesto ale byly naprosto k nepřehlédnutí.

Reklama

Další články

Načítám