Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michelle Rodriguez toho poslední roky víc propaří a ‚prodovolenkuje‘, než natočí. Na svých šestatřicet tak rozhodně nevypadá tělem ani duchem. A zatímco v létě prakticky nevytáhla paty z Ibizy, konec roku věnuje krásám Mexika.

V úterý se například s partou přátel vydala šnorchlovat k jeskyním Gran Cenote a nezapomněla se vybavit ani pořádnými ploutvemi a outdoorovou kamerou, díky které její podvodní zážitky zůstanou zdokumentované.

Je vidět, že Michelle se stále nehodlá usadit a vzdát se nezávislosti. Na zakládání rodiny nepomýšlí, její osobní život je totiž dost bujarý, jednou randí s muži, pak zase se ženami. Hodně propíraný byl například její vztah s modelkou Carou Delevingne a letos v létě i krátká známost s kolegou Zacem Efronem. V minulosti měla mít blízko třeba ke Colinu Farrellovi, Lennymu Kravitzovi, Olivieru Martinezovi nebo Kristanně Loken.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám