Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lucie Bílá (57) se asi rozhodla být ve druhé řadě primácké show Česko Slovensko má talent za kata! Zatímco v první sérii měla i pro ty nejhorší výkony soutěžících slova porozumění, vystoupení Petra "Pity" Krejczyho, travestity, kterého si diváci mohou pamatovat z reality show VyVolení, ji rozzuřilo. Pity si totiž dovolil převléknout právě za Lucku. "Taková gesta nedělám. A ty šaty fakt nedělala Rochová," sepsula zkroprnělého soutěžícího rázně Lucka.

"Gesta s rukou, které jste předváděl, nedělám. Nohu zase vyvrátím jen ve chvíli, kdy vyzpívávám výšky. A mikrofon nedržím tak křečovitě. Tohle prostě nejsem já. Dělejte radši Ewu Farnou," řekla prý Bílá s kamenným výrazem. "Překvapilo mě to. Známý, který se s Luckou stýká, mě upozorňoval, ať si neberu šaty vyrobené podle těch, které má ráda. Ukázalo se, že měl pravdu, když říkal, že jí to bude vadit. V tom vidím kámen úrazu," říká Pity.

A pročpak Bílá na nebohého muže převlékajícího se za ženy tak vyletěla? Možná, že si vzpomněla na loňský skandál. Pořadatelé jedné soutěže pro homosexuály slibovali její účast na akci, pak se ale ukázalo, že Bílá o ničem neví. Organizátoři pak vše svedli právě na Krejczyho. Ten se sice nařčení bránil, od té doby ho ale nejpopulárnější česká zpěvačka pravděpodobně nemá příliš v lásce.

"To nevím. Spíš si myslím, že Lucii Bílé asi vadilo, že se musí dívat sama na sebe, proto mě tak zkritizovala. Jiné zpěvačky vědí, že je travestité vlastně propagují a mají je rádi. Mrzí mě to," dodal Krejczy, který prý ale na oblíbenou pěnici ani tak nezanevře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám