Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší líhní světových modelek je bezesporu Brazílie, která se může pyšnit krasavicemi jako jsou Gisele Bündchen, Adriana Lima či Alessandra Ambrosio.

Světovou kráskou se však může pochlubit i Litva. V pobaltské republice se narodila půvabná modelka Edita Vilkeviciute, která coby neznámá dívka vyrazila do světa a měla to štěstí, že si jí mimo jiné všiml slavný návrhář Karl Lagerfeld.

Od té doby je nejen jeho tváří, ale na svém kontě má focení pro řadu dalších prestižních značek a módních magazínů. Naposledy rodačka z Kaunasu zapózovala v nové kolekci spodního prádla značky H&M.

A je opravdu na co se dívat! Atraktivní modelka vypadá v odvážném prádélku naprosto fantasticky a my se nedivíme, že je o ni ve světovém modelingu takový zájem. Nedávno se například nakrucovala v prádle hned vedle pohledného amerického modela Matthewa Terryho, který společně s pobaltskou kočičkou nafotil v trenkách hodně žhavou reklamní kampaň.

Reklama

Další články

Načítám