Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Andreu Verešovou (43) jsme zvyklí vídat na přehlídkových molech a nedávno se dokonce představila jako herečka v seriálu Svatby v Benátkách. Naposledy si ale sličná slovenská modelka oblékla zástěru a zkusila si profesi servírky!

Servírkou prý chtěla být Andrea Verešová jako malá holka, stejně jako baletkou nebo doktorkou. Jako dospělá si profesi servírky nikdy nevyzkoušela, v primáckém pořadu Překvápko! tak měla konečně premiéru.

„Byla jsem zvědavá, jak mi to půjde, ale když šlo do tuhého a já se vydala na plac, byla jsem nervózní. Nejsem herečka, bála jsem se, jak to zvládnu. Když jsem návštěvníky restaurace zlobila, nosila jim extra malé porce, ochutnávala z jejich talíře a podobně, trochu jsem se i styděla,“ prozradila s úsměvem Andrea, která se však do své nové role brzy naplno vžila.

„Pak jsem si ale na ten pocit zvykla a bavila se překvapenými výrazy lidí, které jsem obsluhovala. Byla to pro mě hodně zajímavá, i když náročná zkušenost. Já velmi ráda chystám překvapení pro druhé lidi. Baví mě jejich reakce,“ uzavřela Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám