Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku 2014 celebrity jistě velmi bouřlivě oslavily. A my jsme pro vás první den nového roku připravili rekapitulaci těch největších kauz, které loni hýbaly českým šoubyznysem. Některé jsou kuriózní, jiné tragické, další spíše úsměvné.

K těm nejtragičtějším samozřejmě musíme zařadit sebevraždu zpěvačky Ivety Bartošové (†48), jejíž dobrovolná smrt pod koly vlaku, hýbala společností ještě dlouhé týdny po její smrti. Odejít z tohoto světa se rozhodl i synovec moderátorky Ester Janečkové (51) Filip, který tak reagoval na údajné nepřijetí své homosexuální orientace.

Janečková se po jeho smrti aktivně zúčastňuje podpory homosexuálů a nechyběla ani na Prague Pride. Tragicky skončila i šestadvacetiletá vycházející hvězda světového modelingu Kateřina Netolická.

Přítelkyně hokejisty Jakuba Petružálka byla za nevyjasněných okolností nalezena mrtvá ve vaně. K tragické události málem došlo v ostravské Stodolní ulici, kde byl napaden zpěvák Michal Hrůza, jenž ležel v umělém spánku s poškozeným mozkem. Naštěstí se ale probral, dělá velké pokroky a už zase skládá písničky pro své fanoušky.

Rozruch vzbudila i modelka a manželka fotbalisty Tomáše Řepky (50) Vlaďka Erbová (42), která prý omylem najela do exekutora, který přišel zabavit Řepkův majetek. Fotbalista totiž dlužil na výživném. Modelku tehdy celá událost velmi rozrušila a dušovala se, že do exekutora rozhodně nenajela schválně.

Rok 2014 byl bohatý i na rozpady hvězdných manželství. Rozvádí se herci Saša Rašilov (51) s Vandou Hybnerovou (55) i modelka Alena Šeredová (46) se slavným italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem.

Smolařem a tragédem roku se stal rozhodně herec Martin Písařík, jenž se nechal bulvárem nachytat, jak obšťastňuje v baru servírku. Herec přitom oslavoval narození syna Patrika a totálně tak zostudil svou přítelkyni.

Ztrapnili se i Dara Rolins (51) s Rytmusem, když lhali o svém údajném rozchodu. A to jen kvůli reklamě...

Rozruch vzbudil také případ podnikavé herečky z Ulice Diany Korbelové, na níž se provalilo, že si na vedlejšák přivydělává jako žena lehkých mravů a vůbec se za to nestydí. Jak je vidno, rok 2014 vskutku nebyl vůbec nudný a už teď se těšíme, co nám přinese letopočet s číslovkou 2015.

Reklama

Další články

Načítám