Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé kostýmy byl divadelním hercům čert dlužen, jenže role je role, a čím je jich víc, tím lépe, takže je v takových případech nutné zatnout zuby a vstoupit na jeviště bez přílišného přemýšlení o tom, co máte zrovna na sobě...

Předešlá slova zcela pasují na třicetiletou herečku Janu Birgusovou, kterou znáte například coby dceru Lídu Jitky Farské (v podání Ilony Svobodové) v Ulici, a její novou úlohu v Divadle Hybernia ve hře Do ložnice vstupujte jednotlivě!. Negližé, v němž pobíhá po jevišti, jí nesedí, takže místo aby poutalo na přednosti, spíš upozorňuje na nedostatky. Účel?

Hra z pera anglických dramatiků Raye Cooneyho a Johna Chapmana pojednává (nejen) o zmatcích, jež nastanou, když chce jednu ložnici pro své zálety využít hned několik dvojic ve stejnou dobu.

Diváci se mohou dále těšit například na Moniku Absolonovou, Kamilu Špráchalovou, Mahulenu Bočanovou, Ivanu Andrlovou, Lukáše Vaculíka, Filipa Tomsu a další.

Reklama

Další články

Načítám