Hlavní obsah
Článek

Vánoční svátky u Kaley Cuoco (29) rozhodně nebyly plné klidu a pohody v kruhu rodiny. Povánoční čas totiž herečka strávila na nemocničním lůžku, kde se zotavovala z prodělané operace. V dobré víře sdílela na sociální síti se svými fanoušky i pooperační fotografie s gázou pod nosem. Jenže někteří jedinci zareagovali pro ni nepochopitelným způsobem a začali šířit, že malicherná Kaley má za sebou plastiku nosu.

Představitelky Penny ze seriálu Teorie velkého třesku se necitlivá prohlášení dotkla, jelikož se v jejím případě jednalo o nutný operativní zákrok nosní dutiny, jelikož ji trápily dýchací potíže.

„Ti z vás venku, co máte potřebu nenávidět úplně všechno a všechny, dovolte mi vás informovat, že jsem několik let nebyla schopná dýchat nosem jako normální lidé. Tahle operace mi změní život. Kdybych si nechala udělat plastiku nosu (což jsem si nenechala), taky bych to klidně křičela ze střech,“ reagovala podrážděně herečka.

Zároveň však prostřednictvím Instagramu poděkovala společnou fotografií svému manželovi Ryanu Sweetingovi. „Probouzím se z operace dutin a první, co uvidím, je můj nádherný anděl.“

„Je tady stále se mnou. Úžasně se o mne stará. Miluji ho. Je perfektní,“ vyznala nakonec herečka svému tenistovi lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám