Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkého nezájmu veřejnosti se dočkal nový britský film Love’s Kitchen, v němž si zahrál známý šéfkuchař Gordon Ramsay, jenž se proslavil především díky své reality show Pekelná kuchyně. Za první víkend po uvedení do kin v Londýně na něj přišlo pouhých 17 diváků, což představovalo výdělek směšných 121 liber, tedy 3280 korun.

Romantická komedie, v níž ztvárnila hlavní roli překrásná Claire Forlani, jejíž nejvýraznější rolí byla představitelka Susan Parrish ve snímku z roku 1998 Seznamte se, Joe Black, u diváků jednoznačně propadla.

V Love’s Kitchen si  zahrála také Michelle Ryan, dále skotský herec Dougray Scott či britští herečtí veteráni Simon Callow a Peter Bowles.

Na malou účast diváků mělo jistě vliv špatné hodnocení filmu odborníky. Kritici jej totálně strhali a dali mu průměrné skóre 8 %. Na neúspěchu se však také podepsala premiéra dlouho očekávaného posledního dílu o čarodějnickém učni z Bradavic Harry Potter a Relikvie smrti 2, kvůli kterému opět vypukla mánie na Trafalgarském náměstí v Londýně.

Reklama

Další články

Načítám