Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od porodu této hollywoodské hvězdy první velikosti neuběhly ani čtyři měsíce, ale stopy po těhotenství byste hledali marně. A to dokonce už nějaký ten pátek. Scarlett Johansson (30) patří mezi ty šťastné maminky, kterým v požehnaném stavu roste pouze bříško, a tak není divu, že už po pěti týdnech od porodu na ní během společenských akcí nebyly znát sebemenší náznaky nadváhy.

Tentokrát ji fotografové přistihli při odchodu z restaurace Matsuhisa v Beverly Hills, kam si v neděli vyrazili s manželem Romainem Dauriacem. Prvorozenou dceru Rose nechali doma a udělali si příjemný večer s rodinou a přáteli.

Herečka, která naposledy zazářila v akčním snímku Captain America: Návrat prvního Avengera, oděná do úzkých džínů vypadala senzačně, a když si upravovala vlasy, pochlubila se i obrovským snubním prstenem. Pohledného majitele reklamní agentury si herečka brala začátkem října po dvouleté známosti. Francouz Dauriac se stal jejím druhým manželem po herci Ryanu Reynoldsovi.

Reklama

Další články

Načítám