Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Procházková (37) žije manželství na dálku. Její muž, hokejista Milan Procházka, hraje ve slovenské Žilině a Veronika žije a pracuje v Praze. Vidí se tak čím dál méně a modelka přiznala, že to rozhodně jejich vztahu neprospívá.

"Moc času spolu netrávíme. Jedeme takhle už skoro dva roky a není to lehké, dostáváme zabrat. Společné chvíle utužují vztah, a když je jich málo, tak je to smutné. S manželem spolu nebudeme ani na Silvestra, hraje se, jsou zápasy, a tak zůstanu v Praze," řekla Super.cz Veronika.

O stěhování za manželem neuvažovala. "Byla jsem za ním tak jednou měsíčně, měla jsem hodně vytížený podzim. Stěhování? To vůbec. V Žilině jsem byla, není tam nic na práci, určitě ne pro mě. Mám svojí práci v Praze a mimo republiku," vysvětluje. Manžel bude v ŽIlině bude určitě do jara, bude se řešit nové angažmá, tak se uvidí, co dál," dodala Procházková.

Reklama

Další články

Načítám