Hlavní obsah
Článek

Podnikatel Tomio Okamura, kterého diváci znají jako známého kritika cestovních kanceláří s nekvalitními službami pro klienty, si našel koníčka, kterého mu závidějí milióny českých mužů. Stal se totiž porotcem prvního ročníku soutěže Nejkrásnější cizinka České republiky. Na jeho hlasu bude hodně záviset, která z dívek zvítězí. Využije toho některá ze slečen a bude na něj milejší než vyžadují pravidla?

Již třetí, závěrečné kolo konkurzů soutěže Miss Expat čili Nejkrásnější cizinka ČR se konalo v sobotu v pražském tanečním studiu Contemporary. Porotci Tomio Okamura a plastický chirurg Roman Kufa, které při podzimním finálovém večeru doplní i Miss World 2006 Taťána Kuchařová a fotograf Petr Weigl, měli těžký úkol. Finálovou dvanáctku po těžkém rozhodování nakonec tvoří dívky z Vietnamu, Mongolska, Indie, Namíbie, Angoly, Kuby, Izraele, Japonska, Nigérie, Ruska, Ukrajiny a Slovenska.

"Pro mě je u ženy nejpodstatnější, aby byla hodná a milá. Až dlouho potom se dívám i na to, jestli je krásná. U dívek jsem kontroloval, zda se nechovají nadřazeně, zda mají smysl pro humor a podobně. Nejvíc mě asi zaujala slečna z Nigérie. Procestoval jsem Afriku několikrát křížem krážem, ale tak čokoládově sametovou pleť, jako má ona, jsem jaktěživ neviděl," svěřil se Super.cz Okamura.

Finálový večer soutěže se koná třetího listopadu v pražském Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám