Hlavní obsah
Článek

Vystavování se na pláži neměla Madonna (65) na rozdíl od svých kolegyň nikdy příliš v lásce, a tak raději konec roku tráví ve Švýcarsku, kde si užívá zimní aktivity.

Dovolená v horských letoviscích má pro celebrity tu výhodu, že je s velkou pravděpodobností mnoho lidí nepozná. Madonna se v letošním roce s oblibou odhalovala, ale pod vrstvou zimního oblečení byla naprosto inkognito. Stačilo však, aby popová královna na svahu na chvíli odložila sportovní brýle, a její identita byla odhalena.

Hudební legenda tráví závěr roku ve švýcarském Gstaadu, kam se vrací pravidelně. Zpěvačka v Alpách předvedla, že je i po padesátce v dobré formě a zvládá i jinou činnost než taneční kreace na pódiu.

Na zimní dovolené by Madonna ráda zapomněla na útok hackerů, kteří na internetu předčasně zveřejnili písně, jež chtěla v březnu vydat na svém novém albu Rebel Heart. Zpěvaččino vydavatelství tak muselo pohotově zareagovat a část připravované desky předčasně na internetu nabídnulo přes oficiální distribuční kanály.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám