Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petru Svobodu známe už nějaký ten pátek. Od té doby, co se objevila ve zpravodajství televize Nova, její popularita stoupla, a tím pádem také zájem o její osobu. Ale vždy, když padla otázka na partnera, vrtěla zamítavě hlavou a nechtěla se vyjadřovat. Až před dvěma měsíci nám naznačila, že není sama a teď šla ven s celou pravdou.

Jejím partnerem je třicetiletý manažer Ondřej Křivka. „Ano, je to tak. Budeme spolu už rok,“ potvrdila nám Svoboda, avšak s tím, že i nadále bude v otázkách soukromí skoupá na slovo, a tak například ke vztahu Ondřeje a její dcerky Ráchel svěřila, že je krásný, konkrétnější však být nechtěla.

„Na Nově jsme se míjeli víc než rok. Blíž jsme se poznali až na společenské akci, na kterou jsem byla pozvaná na poslední chvíli a málem jsem se nestihla zúčastnit. S Ondřejem jsme se tam zapovídali a zjistili, že máme hodně společného,“ popsala Petra genezi vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám