Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zaslechla něco, co neměla, ale dnes může své kamarádce s ostrým jazykem děkovat. Caroline Gooster si díky její jedovaté poznámce uvědomila, že vážit ve čtyřiadvaceti 103 kilogramů není úplně v pořádku.

Samozvaná párty girl z města Irvine ve skotském Ayrshire narostla do pořádných rozměrů kvůli svému nezřízenému životnímu stylu, v němž hrálo prim ponocování, alkohol a jídlo z fast foodu. Gooster sice zkoušela pár diet, ale v přísnějším režimu nikdy nevydržela déle než dva týdny.

Na loňském vánočním večírku však zaslechla, jak si z ní kamarádka utahuje a říká: „Nedělej si starosti se zbytky, Caroline všechno vyluxuje.“ Tato jediná poznámka mladou ženu úplně zlomila. Plakala ještě dlouho poté.

„Věděla jsem, že jsem velká, ale netušila jsem, co si o mně myslí ostatní, zvlášť ti, které jsem považovala za přátele. Ironií je, že ten hnusný komentář mi dal motivaci nejen začít s hubnutím, ale i vydržet. Kdykoli mi docházely síly nebo jsem do sebe chtěla nasoukat hamburger, řekla jsem si ‚ne, já jí ukážu!‘“ vzpomíná dnes útlounká Skotka, která si může směle dovolit obepnuté šaty i vysoké lodičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám