Hlavní obsah
Článek

Časy, kdy fanynky chlapecké kapely New Kids on the Block při pohledu na jeho tělo omdlévaly, jsou dávno pryč, ale Mark Wahlberg (43) je i po čtyřicítce výstavním reprezentantem mužského pokolení.

Mnohaletá dřina v posilovně je na postavě Marka znát, a občasné povolání akčního superhrdiny stejně tak. Hvězda divácky nejúspěšnějšího filmu letošního roku, Transformers: Zánik, toho v poslední době na plátně příliš neodhaluje, ale přitom disponuje figurou, jíž by do kapsy strčila i komiksové superhrdiny.

Muskulaturu Marka Wahlberga mohli pozorovat turisté na Barbadosu, kam vyrazil se svou manželkou Rheou Durham (36) na vánoční dovolenou. Jeho obdivovatelky bledly závistí, když sledovaly, že s ženou svého srdce tvoří pár jako z katalogu cestovní kanceláře. Při dovádění ve vlnách herec dokonce neuhlídal plavky a zvědavcům poskytl výhled na poodhalenou zadnici.

Mark se s Rheou oženil před pěti lety, ale už v roce 2003 se jim narodilo první dítě, dcerka Ella. Ta se dočkala dalších tří sourozenců, ale při pohledu na tělo Wahlbergovy ženy v bikinách se nechce věřit tomu, že je čtyřnásobnou maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám