Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálové hvězdy se pochlubily, který vánoční dárek jim udělal největší radost a také jak přivítají Nový rok. Pořádně hodná musela být například herečka Alice Bendová. Od svého o dvanáct let mladšího přítele Michala Topola dostala luxusní zlatý prstýnek Bvlgari za 42 tisíc korun. "Vánoce si pokaždé moc užiju a užila jsem si je i letos, dostala jsem prstýnek,“ pochlubila se hvězda seriálu Svatby v Benátkách dárkem.

Krásná Henrieta Hornáčková ze seriálu Cesty domů má zase největší radost z lyží. "Pod stromeček jsem dostala mimo jiné lyže, první své vlastní lyže, když nepočítám ty, které jsem měla jako dítě," prozradila. Zatímco Vánoce trávila s rodinou, Nový rok přivítá s kolegy z divadla. "Na Silvestra hraju, mám dvě představení v divadle, po tom druhém asi vyrazíme s kolegy někam se bavit,“ upřesnila herečka na charitativním galavečeru Srdce pro děti.

Alice Bendová to na bujarý večírek také moc nevidí. "Asi budeme doma, já Silvestr nemám moc ráda a posledních pár let se mi stalo, že jsem usnula už v jedenáct hodin. Takže šampíčkem jsme si ťukali až druhý den k snídani a oslavili další rok až 1. ledna," dodala Bendová.

V klidu doma bude také Monika Absolonová, která si zahrála v Gymplu nebo Hana Gregorová, která momentálně září v seriálu Svatby v Benátkách. "Ještě 30. prosince mám premiéru komedie v Divadle Hybernia. A protože ji pak důkladně oslavím, asi už nebudu mít sílu na slavení Silvestra, poslední den v roce proto zřejmě strávím doma v teplákách,“ prozradila Monika.

"Asi se u mě zastaví pár přátel. My jsme konec roku i s Radkem trávili většinou doma,“ dodala Gregorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám