Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sny a naděje mnoha mužů po celém světě stát jednou po boku překrásné Pippy Middleton (40) a získat její srdce se pomalu rozplývají. Po krátké krizi ve vztahu s bankéřem Alexem Loudonem (30) se k sobě dvojice má stejně vřele jako dřív. Po delší době byli spatřeni jako pár koncem června na Wimbledonu a minulý týden si pro změnu vyšli ruku v ruce na Lords Cricket Ground, londýnské dějiště kriketových zápasů.

Elegantní pár byl sladěný od hlavy až k patě. Jejich decentní oblečení se neslo v tónech tmavě modré, bílé, béžové a hnědé. Zamilovaná dvojice se neustále usmívala a držela za ruce. Po podezření, že by se Pippa mohla vrátit ke svému exmilenci Georgi Percymu, se kterým strávila v květnu například víkend v Madridu, ani památky.

Mladý bankéř a bývalý hráč kriketu Alex však musel překousnout spekulace médií, které mu už téměř nasazovaly parohy. Dnes se ale zdá, že nejžádanější svobodná dáma Velké Británie opravdu zůstala se stejným mužem, s nímž chodila ještě předtím, než se strhlo šílenství kolem její osoby po svatbě její sestry Kate (42) s princem Williamem (41).

Reklama

Další články

Načítám