Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) je sice do svého přítele, italského hraběte Domenica Martucciho (47) bláznivě zamilovaná, měla by se však mít před ním na pozoru. Jak nám totiž Domenico přiznal, v Čechách už minimálně dvacetkrát využil služeb prostitutek. "České holky se bály mého společenského postavení. Já potřebuju jako každý chlap lásku," vysvětluje.

"Když jsem si vždycky dal v Čechách schůzku, holky se mnou nic nechtěly mít. Bály se toho, že jsem hrabě, nebo jim můj způsob chování připadal zvláštní. Nejsem jako typ mužů, co po první večeři chtějí hned do postele. Jsem romantik a možná i to je děsilo. Proto jsem asi dvacetkrát byl s prostitutkou," přiznává bez okolků Martucci.

I o exmanželi Bartošové Jiřím Pomeje se vyprávělo, že rád chodí do nevěstinců. On to však na rozdíl od aktuálního Ivetina koně nikdy nepřiznal. Domenico si je ale jistý. "Když mám teď Ivetku, nemám důvod za sex platit. Ona je něžná, velmi citlivá bytost," rozplývá se Martucci.

Ten se vyjádřil i k tomu, že prý měl již dříve zahýbat své bývalce Míše Noskové a chlubit se jí vášnivými zážitky s prostitukami. "Je to pravda, říkal jsem jí to. Míša je úžasná, ale upnula se na mě a já nevěděl, jak se jí zbavit. Proto jsem si vymýšlel ty věci o prostitutkách s tím, že ji to snad časem odradí. Nakonec se to povedlo," dodal s úsměvem Domenico Martucci. Ten tyto dny tráví s Ivetou Bartošovou a jejím synem v italské Sardinii, kde společně kupují byt a loď.

Reklama

Další články

Načítám