Hlavní obsah
Famous
Článek

Clint Eastwood dostal předčasný vánoční dárek od kalifornských soudů. Ty konečně uzavřely jeho rozvodové řízení s bývalou manželkou Dinou. Soudy jejich manželství po osmnácti letech definitivně ukončily. Přitom žádost o rozvod podala Dina už před více než rokem.

Clint a Dina se potkali v roce 1992 během rozhovoru pro televizi. Dina Eastwood rozená Ruiz tehdy pracovala jako novinářka a šarmantní filmař jí totálně očaroval. Přijala jeho pozvání na rande a o čtyři roky později už stála po jeho boku jako nevěsta. Téhož roku porodila jejich společnou dceru Megan, která letos oslavila osmnáctiny.

V srpnu minulého roku dvojice potvrdila, že už spolu nežije. V září podala Dina žádost o rozvod. Neshody vyvolala reality show Mrs. Eastwood & Company, s níž Clint nesouhlasil.

„Clint kvůli tomu pořadu zuřil. Bylo to v rozporu se všemi jeho hodnotami, on totiž neskutečně ctí své právo na soukromí a ona jejich děti vystavovala v televizi. Nebyl to vůbec šťastný rok pro jejich rodinu,“ uvedl Eastwoodův kamarád v rozhovoru pro magazín People.

Reklama

Další články

Načítám