Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Pepa Vojtek (58) nebude hrát titulní roli v muzikálu Dracula. Své účinkování v připravovaném muzikálu zrušil. Draculou zůstává Dan Hůlka. "Nebudu Dracula, odpískal jsem to skoro hned na začátku. Zjistil jsem, že nemám vůbec čas. Zkoušel bych dva muzikály najednou, budu zkoušet Mýdlového prince, mám Mušketýry, Kleopatru, chystám desku s Kabátem. Draculu jsem už dělal, tak jsem se rozhodl ho z programu vyhodit," řekl Super.cz na vánočním večírku svého domovského divadla Broadway v creperii U slepiček.

"Dnes máme vánoční večírek, pak už vypuknou doma pohádky a už to pojede. Mám teď konečně volno, nemusím se tak hlídat a asi to tady bude trošku delší," usmívá se Vojtek. Dárky má už nakoupené a dokonce i zabalené.

"Balím dárky sám, snažím se. Aby bylo vidět, že si s tím člověk dá práci. Není problém zajet do krámu a nechal si je zabalit, ale když to člověk balí sám, je to od srdce," dodal Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám