Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ztraťte povánoční kila jako mávnutím kouzelného proutku. S novým rokem získejte i novou hříšně svůdnou a krásnou postavu. Chceme, abyste byli se sebou konečně spokojeni. Každý jednou zažil tento problém. Hubnutí rozumíme. Hubněte s námi zdravě za pomoci přírody.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 249 Kč.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Pevného poprsí lze dosáhnout i přírodní cestou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Plné ženské tvary si tak můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Ten díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč, běžná cena 1199 Kč.

Již žádný jojo efekt po skončení diety!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Efekt malinového ketonu spočívá v tom, že vám brání nabrat pracně shozená kila. Tento přírodní enzym se nachází v malinách a dokáže pozitivně upravit metabolické procesy ve vašem těle. Díky úpravě metabolismu tuků zajistí rovnoměrnou a zdravou redukci tělesné hmotnosti. Přípravek malinový keton dále obsahuje extrakt ze zeleného čaje a ve vodě rozpustnou vlákninu pro správné trávení - zajistí tak optimální energetické využití potravy. V současné době je k dostání za akční cenu 249 Kč, běžná cena 799 Kč.

Mládněte v přímém přenose!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kyselina hyaluronová je označovaná za elixírem mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Pořiďte si ji co nejdříve a získejte jako dárek pleťovou masku s výtažkem z granátového jablka a ovčí placenty jako dárek. Své pleti dodáte potřebnou ochranu a živiny pro její regeneraci a boj s vráskami. Pořídíte za akční cenu 299 Kč, běžná cena kyseliny hyaluronové odpovídá 699 Kč.

Další články

Načítám