Hlavní obsah
Článek

Když jsme s manželkou Petra Jandy (81) Alicí mluvili naposledy, bylo to na klinice, kde se zajímala o přístrojové hubnutí. Nakonec se ale rozhodla, že si hubnutí usnadňovat nebude, a vydala se klasickou cestou. "Správné jídlo a pohyb, nic jiného nefunguje," soudí Alice.

Na první pohled je vidět, že se jí shodit podařilo opravdu hodně. Má lepší postavu než její o desítku let mladší nevlastní dcera Eliška, se kterou se setkala na večírku Divadla Broadway, kam každoročně s manželem před Vánocemi zavítají pro vánočku a kapra.

Pokud jde o pohyb, upřednostňuje běh. "Přihlásila jsem se na půlmaraton. Bude to 28. března a musím pořádně trénovat, nemám pořádně naběháno, protože teď nebyl čas. Je to dvacet dva a půl kilometru, tak bych měla naběhat aspoň deset, patnáct kilometrů denně, abych na to byla připravená," vysvětlila.

"Problém byl, že musí být s holkama doma tatínek, abych mohla jít ven běhat, a ten měl před Vánoci tak nadupaný program, že jsem teď víc jak deset dní nebyla. Musím to napravit, abych si neudělala ostudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám