Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odjet slavit Vánoce do teplých krajů láká každoročně stále víc lidí a například takový havajský ostrov Maui se může pochlubit i hvězdnou sestavou hostů. Na tamních plážích byste nyní mohli potkat třeba i herečku a komičku Kathy Griffin, která si s sebou přivezla i výrazně mladšího partnera Randyho Bicka.

Čtyřiapadesátiletou Griffin dělí od jejího milence dvě dekády, ale klape jim to už přes dva roky.  V Tichomoří možná spolu slaví i novou nabídku z televize E!, na kterou herečka kývla. Po zářijovém nečekaném úmrtí herečky Joan Rivers získala její místo v pořadu Fashion Police (Módní policie).

Kathy tak usedne například k dceři Ozzyho Osbourna Kelly, která je stejně jako ona proslulá svým ostrým a mnohdy až jedovatým jazykem. Společně tak budou komentovat, která celebrita při výběru šatů šlápla vedle. Tvůrci pořadu ale možná mezi těmito dvěma ženami ještě před začátkem spolupráce udělali dusno, když prosáklo ven, že by Griffin měla dostávat jako moderátorka výrazně vyšší honorář.

Reklama

Další články

Načítám