Hlavní obsah
Článek

Sice je jí teprve třináct, ale plány má na svůj věk opravdu smělé. Půvabnou dívčinku Nelu Kailovou můžete již tři roky vídat v jedné z dětských rolí seriálu Ulice, kde hraje nejlepší kamarádku Emy Toužimské (Anna Marie Valentová). „Na natáčení je vždycky super atmosféra. Vždycky se nasmějeme,“ říká Nela, která ovšem nehodlá zůstat jen u herectví.

Zhlédla se i ve zpěvu. Už před časem přezpívala jednu z písniček, kterou má v repertoáru i Lucka Vondráčková, a nyní má na světě svůj první videoklip k písni, která se příznačně jmenuje Rebelka.

Videoklip k písničce se natáčel na Nelině základní škole v Mostě a v tanečním studiu v Praze. „Při natáčení videoklipu jsme se hodně nasmáli. Hlavně při natáčení vodní bitvy. Školník nám tolik vody v tělocvičně nechtěl dovolit, tak jsme museli podlahu pokrýt igelitem," vzpomíná Nela, která se objevila i v seriálech Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě.

V Mosteckém divadle v současnosti hraje v inscenaci Platit se nebude, kde tančí a zpívá. A jak to tak vypadá, do budoucna o ní ještě určitě uslyšíme. „Miluji herectví i zpěv. Jednou bych chtěla být muzikálovou herečkou," uzavřela Nela.

Reklama

Další články

Načítám