Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad žádné vánoční svátky nesmí na televizních obrazovkách chybět pohádka Princezna se zlatou hvězdou. Roli krásné princezny Lady ztvárnila v roce 1959 herečka Marie Kyselková.

Ta se může pochlubit krásnou dcerou Žofií Demkovou (37), která se půvabné princezně Ladě neuvěřitelně podobá! Žofie je samozřejmě starší než její maminka v době, kdy hrála princeznu, ale podobné rysy nezapře ani náhodou!

Zdobí ji totiž krásné dlouhé vlasy i romantický úsměv. Žofie vystudovala balet a vystupovala na prknech Národního divadla. Kvůli těžkému úrazu ale kariéru baletky pověsila na hřebík a v současnosti pracuje jako maskérka muzikálu Fantom opery. Baletu se však úplně vzdát nechtěla a aspoň ho vyučuje. Vánoční svátky prý Žofie stráví společně s maminkou. "Maminka teď hůř chodí, na Vánoce budeme určitě spolu," řekla Super.cz sympatická princeznina dcera.

Žofie má ještě sestru Alžbětu (42). Jejich tatínkem byl druhý manžel Kyselkové, stomatolog Vladimír, který bohužel před čtyřmi lety zemřel. Prvním manželem legendární princezny Lady byl herec Petr Haničinec, s nímž má syna Ondřeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám