Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Válečka na lehátku s knihou v ruce není nic pro herečku a televizní moderátorku známou z nekonečné britské soap opery Coronation Street Denise Welch. I ve svých šestapadesáti klidně na dovolené ve Španělsku vyzkouší, co obnáší vodní sport zvaný paddleboarding, kterému její kolegové z Hollywoodu už nějaký ten pátek holdují.

Bývalá moderátorka diskuzního pořadu Loose Woman má všeobecně k pohybu blízko. Vyniká především v tanci. Však se také účastnila se svým manželem Lincolnem Townleym taneční show Stepping Out, a před třemi lety dokonce televizní krasobruslařské soutěže mezi známými osobnostmi Dancing on Ice. Vyhrát se jí ale podařilo v až roce 2012 jinou reality show, a to Celebrity Big Brother.

Činorodá Denise možná pohybem bojuje proti svým démonům, kterými jsou deprese a sklony k alkoholismu a drogám. Po narození jejího prvního dítěte se dokonce pokoušela vyskočit z okna svého bytu. Po letech přiznala, že po většinu času, kdy působila v Coronation Street, pila alespoň láhev vína denně a byla na antidepresivech. Její 320stránková autobiografie z roku 2010 se v Británii stala bestsellerem.

Reklama

Další články

Načítám