Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší dívčí idoly ze SuperStar či oblíbených chlapeckých kapel už nejsou těmi přeslazenými hošíky, které milovaly fanynky všech generací, ale pánové, kteří pořádně zfotrovatěli!

Vztah s o jedenáct let starší přítelkyní, baletkou Zuzanou, poznamenal například zpěváka Tomáše Savku (31), který zářil v první řadě SuperStar. Zpěvák viditelně přibral a vypadá jako knedlík a uťáplý fotřík od rodiny. Starší přítelkyně ovlivnila na vizáži i vítěze ČeskoSlovenské SuperStar Martina Chodúra (34), jenž viditelně zmužněl.

Nejinak to má i kdysi přesládlý vítěz třetí řady české SuperStar Zbyněk Drda (37), který už není tím hochem z časáků pro náctileté holčičky, ale chlapíkem s pořádně prořídlou kšticí.

Prošedivělé skráně má i další fešák ze SuperStar Vlasta Horváth (37). Dvojnásobný tatínek je dnes vyzrálým mužem, po němž by už puberťačky ani nevzdechly.

A co teprve dívčí idol z kapely Lunetic Martin Kocián (47)! Někdejšímu blonďatému klučinovi ležely v dobách největší slávy fanynky u nohou a jeho podobiznu si hromadně vylepovaly v dětských pokojíčcích. Tátovi rozkošné dcerky ubyly vlasy, přibral a dnes by ho na ulici poznal opravdu jen málokdo.

V pěveckých soutěžích se v posledních letech neustále snaží prosadit bývalý zpěvák chlapecké skupiny V.I.P. Jiří Koběrský (36). Jeho obličej má ale v šestatřiceti letech opravdu pramalou šanci uspět na stránkách magazínů pro dospívající mládež. Věk zkrátka nezastaví ani on...

Reklama

Další články

Načítám