Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejpevnějších partnerských svazků šoubyznysu v neděli konečně oficiálně uzavřel sňatek. Britský zpěvák Elton John pojal za manžela filmaře Davida Furnishe, s nímž žije již 21 let, z čehož devět let fungovali už v registrovaném partnerství. Obřad za přítomnosti nejbližších přátel a rodiny se konal na jejich panství nedaleko hradu Windsor na západě Londýna.

Na události byli hned po ženiších hlavními hvězdami jejich dva synové - čtyřletý Zachary a téměř dvouletý Elijah. Podávané svatební menu bylo prý tradiční, ale prvotřídní. Hosté si mohli pochutnat na houbové polévce s lanýžovým krémem, hovězích žebírkách s karamelizovaným cibulovým koláčem nebo horkém čokoládovém pudingu s vanilkovou zmrzlinou.

Novomanželům popřál například syn Davida a Victorie Beckhamových Brooklyn, který gratuloval ‚strýcům Eltonovi a Davidovi‘. Oba jsou totiž jeho kmotry.

John před svatbou sliboval fanouškům, že se na sociálních sítích podělí o snímky z jejich velkého dne, což také udělal. Podívat se na ně můžete ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám