Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu Burácení, který se odehrává v motorkářském prostředí, jsme mezi herci potkali jen jediného opravdového motorkáře. Herec a moderátor Zdeněk Podhůrský jezdí na mašinách různých typů už desítky let.

"Samozřejmě, že byly nějaké nehody, ale nic vážného. Motorku mám šestou, začal jsem těmi nejslabšími, jednadvacítkou, mopedem, a pak jsem šel výš. Teď mám čtrnáctistovku, kterou už jsem ale zazimoval v garáži," řekl Super.cz.

Balí se podle něj na motorku dobře holky? "Výborně, kvůli tomu jsem si vlastně tu první kupoval. A pořád si s sebou vozím jednu rezervní helmu, kdyby se nějaká chytila," smál se. Na motorce prý nikdy žádnou delší cestu nepodnikl.

"Vždycky si to s kamarády slibujeme, že pojedeme třeba k moři. Ale já se na jih dostal nejdále na Lipno, anebo letos do Frymburku, když jsme tam pořádali festival. A tam se holky chytaly dobře," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám