Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když přijala Iveta Vítová (40) nabídku předvádět spodní prádlo, dopředu tušila, že zase budou vycházet články, že trpí poruchou příjmu potravy - anorexií. A nespletla se. Druhý den se prvního hned dočkala. "Bylo mi to jasné. A také jsem si říkala, že zase vyjde, že nezvládám své roční dítě. Zvládám ho, miluju ho, ale veřejně přiznávám, že si občas ráda odpočinu. Předvádění pro někoho je práce, pro mě to je relax," řekla Super.cz Iveta.

Články o anorexii se snaží vypouštět. "Mně je to fakt jedno, já to neřeším. Cítím se dobře, jsem zdravá, dcera je zdravá, jsme spokojené. Anorexii nemám, netrpím poruchou příjmu potravy, ale obhajovat se stále dokola mi přijde zbytečné," vysvětluje.

Iveta se po porodu dcery opravdu dostala na mnohem nižší váhu, než měla před těhotenstvím. Sama si myslí, že to je tím, že se mnohem víc hýbe. I když je superštíhlá, ví, že postavu ideální nemá.

"Už se tolik necítím. Dvacetiletým holkám se nemůžu rovnat postavou a hlavně pevností. Vím, že to dokonalé určitě není," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám