Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobný Slavík Karel Gott si doma užívá tu pravou a nefalšovanou vánoční atmosféru, kterou mu pomáhají navodit manželka Ivana a dcerky Charlottka s Nellinkou.

„Vánoce máme hodně tradiční, dodržujeme všechny tradice, což je na tom to krásné. Mám ráda různá světýlka, takže náš dům vypadá jak malá elektrárna, světla jsou opravdu všude. S dětmi si také pouštíme koledy, zpíváme, jedna hraje na piáno, druhá na flétnu. Také spolu pečeme cukroví. Ne moc druhů, ale takové perníčky nikdy nechybí. A taky je fajn, že manžel má hodné fanynek, které často cukroví samy přinesou. Vánočka je zase prací mé maminky, která ji dělá opravdu výbornou,“ svěřila se Gottová, která připravuje tradiční štědrovečerní menu.

„Nechybí rybí polévka a kapr s bramborovým salátem. A i u stolu máme mnoho tradic, jako je šupinka pod talířem, talíř pro náhodného kolemjdoucího a řetěz kolem stolu, který jistí, aby se rodina sešla pohromadě i příští rok,“ prozradila moderátorka VIP zpráv.

A jakými dárky nejvíc potěší svého manžela? „Karel nemá rád praktické dárky, ale Ježíšek na to nějak neslyší. Sice dostane něco vtipného, ale taky něco praktického. Bez toho by to nešlo. A myslím si, že v prvé řadě tady jde o děti, kterým se plní sny. Třeba naše holčičky si dávají na dopisu pro Ježíška opravdu záležet, píšou ho dokonce měsíc dopředu,“ říká Gottová, jež si s rodinkou samozřejmě nenechá ujít žádné tradiční pohádky.

„Určitě uvidíme Tři oříšky pro Popelku, Mrazíka a film S tebou mě baví svět. Ty novější moc nestíháme, většinou je dávají kolem 19. hodiny, a to my nejsme ještě hotoví. Večeříme vždycky o něco později, než bývá zvykem,“ uzavřela s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám