Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) měla dlouho problémy s váhou. Před rokem se dala do hubnutí, dostala dolů sedm kilo a zase může s přehledem vyrážet v prádle na přehlídková mola. Po dlouhé době se předvedla v sexy prádélku i v Čechách.

"Měla jsem z toho trošku stres. Vedle Andrey Verešové (43) se cítím hrozně sebevědomě," řekla Super.cz s nadsázkou Jitka. Před přehlídkou raději vyrazila do posilovny. "Předevčírem jsem přiletěla z Istanbulu, včera jsem byla na dvě hodiny v posilovně a je to hrozně znát," smála se.

Jitka měla práci i s kily navíc. Jen v jiné kategorii. Snažila se chytit v kategorii 'plus size' modelek. "Té práce ale nebylo moc. Problém byl, že jsem nebyla dostatečně tučná. Chtěli po mně, abych jedla víc, ale to mi nešlo. Byla jsem někde mezi, tak jsem raději zase zhubla." usmívá se Jitka, která se nyní snaží prosadit v zahraničí.

"V Istanbulu, kde jsem teď byla měsíc, se mi dařilo, pracuju v Německu a v Rakousku. Celý život jsem byla v Čechách, nyní vlastně teprve začínám," dodala Nováčková.

Reklama

Další články

Načítám