Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) za chvíli porodí prvního potomka, a tak už nosí pořádný pupík, ale navzdory únavě, kterou znají všechny nastávající maminky, se vrhla na vánoční přípravy. V domku, který si moderátorka s přítelem, tenistou Lukášem Rosolem, pořídili, a kde je už všechno připravené na příchod nového člena rodiny, voní od třetí adventní neděle linecké cukroví i rumové kuličky.

Předvánoční čas si Míša a Lukáš užívají pěkně v teple domova, jen spolu, aby si vynahradili období, kdy to nebylo možné. Rosol kvůli svému povolání hodně cestuje a ke konci těhotenství s partnerkou nebyl tak často, jak by si oba přáli.

S Míšou zůstane až do porodu, takže neodcestuje na lednový turnaj do Austrálie. „Na Australian Open neodletím. Domlouvali jsme se na tom s Míšou. Ona chtěla, abych byl u porodu, a i já jsem tomu nakloněný. Je to velká opora pro ženu,“ řekl Rosol Super.cz na nedávné oslavě třicátých narozenin své partnerky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám