Hlavní obsah
Článek

Britská televizní hvězdička z reality show Geordie Shore Vicky Pattison (36) si s novým tělem našla i staronovou lásku. S Danielem Connem se stihla během posledních let několikrát rozejít a zase dát dohromady, mezitím žila minimálně se dvěma dalšími partnery, a s jedním se dokonce zasnoubila. Jenže stará láska nerezaví a tahle fešná dvojka to prý nyní myslí vážně. Daniel o Vicky dokonce mluví jako o své budoucí manželce. Ovšem po posledním focení si ji bude muset snad ještě víc hlídat. Podívejte, jak byla v posilovně v Manchesteru vybavená světelnými tyčemi sexy.

Sedmadvacetiletá Pattison si před časem stěžovala, že když začala po svém úžasném zeštíhlení zase chodit večer do barů, začala po alkoholických koktejlech trochu přibírat. I proto na sobě začala znovu víc makat a natočila i vlastní DVD se svým cvičebním programem.

„Je to neustálý boj zůstat štíhlá. Pořád zápasím s nějakým pokušením a samozřejmě jsou noci, kdy jediné, co chci, je sníst obrovskou tučnou pizzu. Ale vybrala jsem si být zdravá a touhle cestou se chci ubírat,“ přiznala kráska, která si nedávno nechala zvětšit poprsí, které prý po jejím radikálním úbytku na váze hodně utrpělo, rovnou o dvě velikosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám