Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nechcete jít s davem? Nenásledujte módní trendy, ale vytvářejte je! Zjistili jsme pro vás už dnes, co bude v kurzu zítra. A vy můžete být mezi prvními, kdo bude nosit trendy roku 2015. Ale pšššt – ať se to nerozkřikne!

Rok 2015 patří luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už se podíváte na jakýkoliv trend pro tento rok, všechny mají společný důraz na kvalitní materiály, pocit výjimečnosti a luxusu. Zvláště trendy týkající se spodního prádla dbají na nejjemnější zpracování krajek, saténu a dalších delikátních materiálů. Podívejte se, jaké nejžhavější novinky se vynořily pro novou sezónu a vstupte do dalšího roku nová, svůdná a sexy!

Lesklý saténový vzhled. V černé barvě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novou sezónu ovládne černý satén, který každou ženu promění v tajuplnou krásku. Podtrhne vaši svůdnost a zaručeně vzbudí mužskou touhu objevit, jaká tajemství asi skrýváte. V přepychové saténové podprsence budete naprosto neodolatelná. A co je nejlepší? Budete se cítit stejně dobře, jako vypadat!

Francouzští návrháři dobývají české ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rok 2015 bude o luxusních materiálech, rafinovaných střizích a eleganci. A tuto kombinaci neumí vystihnout nikdo tak jako samotní francouzští návrháři. Konkrétně Fernand Peril – návrhář, jehož okouzlující košilky nyní pořídíte i v Čechách. A rozhodně byste si tyto kousky neměla nechat ujít – jsou pekelně svůdné a propůjčí vám pověstný šarm francouzských žen.

Vášnivě rudé prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rudá sluší ženám, které se nedrží zkrátka. Sluší ženám, které se nebojí ukázat své emoce a umí nahlas říct, co se jim líbí. A bude zaručeně slušet i vám – zvláště v kombinaci se svůdnou krajkou. Pokud chcete podtrhnout svou vášnivou stránku, oblékněte prádlo v barvě růžových poupat a užijte si pocit nově nabytého sexappealu!

Erotice vládnou rafinované střihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento trend si zaručeně zamilujete nejen vy, ale také váš partner. Rafinovaný střih body luxusní značky Casmir v kombinaci s průsvitnými materiály a sexy krajkou vás promění v bohyni, které každý muž padne k nohám. Pokud hledáte cestu, jak okořenit svůj milostný život – právě jste ji našla!

Další články

Načítám