Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dny se natahují jen velmi pomalu, tělu se nechce fungovat a do jara daleko. Také je pro vás leden tím nejhorším měsícem? Víme, jak na něj vyzrát a nenechat se zdeptat! Zavřete se do své ložnice a přikryjte se až po bradu. Nejlépe i s partnerem. Ale ještě předtím se podívejte na pár tipů z e-shopu MT-nábytek.cz, díky kterým tam budete jako v bavlnce. První týdny roku tak přečkáte s veselou myslí.

Tip 1.: Pusťte do ložnice světlo, bude se vám mnohem lépe probouzet a vstávat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každou noc se vyspíte "do růžova" v příjemně světlé ložnici Veria, kterou navíc v lednu pořídíte s parádní slevou. Ložná plocha postele o velikosti 200×180 cm nabízí spoustu prostoru nejen na pohodlný spánek, 4dveřová šatní skříň se zrcadlem zase dost místa na letní sukně i lyžařskou výbavu. Komplet doplňuje praktická komoda a pár nočních stolků. Nábytek vyrobený ze špičkového lamina vyniká precizním zpracováním a dlouhou životností, jeho údržbu přitom zvládnete rychle a jednoduše. Super volba.

Tip 2.: Vyberte si postel velkou přesně tak, jak potřebujete. Ani více, ani méně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte k milovníkům krásných věcí? Pak vás nenechá chladnými romantické dvoulůžko Paris. Za cenu hluboko pod 10 tisíc korun máte na výběr ze tří rozměrů ložné plochy - 180, 160 nebo 140×200 centimetrů. Čalounění konstrukce je potažené pevnou ekokůží, klasickou látkou nebo moderní omyvatelnou textilií, barvu a vzor si přitom zvolíte podle svých představ. A pozor, tahle postel unese i pořádného chlapa! Garantovanou nosnost má 260 kilogramů, což už je úctyhodné číslo. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Tip 3.: Pořiďte si zdravotní matraci s anatomickými polštáři úplně bez peněz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že vám dneska nedá nikdo nic zadarmo? Omyl! Díky lednové akci u MT-nábytek.cz získáte ke zdravotní matraci Arsenio druhou zcela zdarma a k nim ještě 2 anatomicky tvarované polštáře jako dárek. Jádro matrace o rozměrech 200×90×17 centimetrů tvoří PUR pěna speciálně vyvinutá na velkou zátěž. Díky ní se může pyšnit nosností 130 kilogramů a rozdělením do 5 funkčních zón tvrdosti. Snímatelný potah vyperete i na 60° C, veškeré materiály jsou vhodné i pro alergiky. Byla by škoda, nechat si tohle ujít.

Tip 4.: Buďte nároční a nebojte se luxusu. Váš rodinný rozpočet to nezruinuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáviďte celebritám jejich pohádkové bydlení a pořiďte si taky takové. Úžasnou ložnici Paris bc, mimořádně zlevněnou pod 20 tisíc korun, by chtěli mít i v Hollywoodu. Sběratelky oblečení ocení výběr 4- nebo 5dveřové varianty velké šatní skříně, vybavené navíc velkým čelním zrcadlem. Jejich partnery zaujme ložná plocha postele o velikosti 200×180 cm. A oba společně pak potěší dlouhodobá životnost a odolnost výběrového lamina v černo-bílé kombinaci. Špičkový model za výbornou cenu.

Tip 5.: Udržujte v ložnici pořádek. Halenky, kabáty a milenci patří do skříně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toto není pobídka k nevěře, ale jak známo, čert nikdy nespí. Každopádně vám šatní skříň Gerardo nabízí širokou škálu využití. Úložné prostory má důmyslně rozdělené na 10 velkých polic + část s tyčí na ramínka a pohodlně do nich naskládáte všechno nošené i sezónní oblečení. Téměř celou plochu posuvných dveří na tichých pojezdech pak tvoří zrcadlo pro okamžitou kontrolu vašeho zevnějšku. S výběrem šířky 200 nebo 180 centimetrů a dvěma nabízenými barvami tenhle kousek skvěle padne do každé ložnice.

Další články

Načítám