Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uběhlo pouhých 11 dní od chvíle, kdy se s velkou pompou ženil monacký princ Albert II. (53) s dlouholetou přítelkyní Charlene Wittstock (33). Na pohled pohádková svatba však již byla zahalena aférou, která na prince vyplavala pouhých pár dní před svatbou. Albert by měl mít totiž minimálně dvě nemanželské děti, které zplodil již v době, kdy tvořil pár s půvabnou Charlene. Nevěsta hned druhý den po církevním obřadu požadovala, aby si Albert nechal udělat testy otcovství. Nyní navíc britský The Sun informoval, že novomanželé strávili odděleně i líbánky v Jihoafrické republice.

Zatímco bývalá olympijská reprezentantka Jihoafrické republiky v plavání Charlene Wittstock trávila svatební pobyt v hotelu Oyster Box v resortu Umhlanga poblíž města Durban, Albert II. se ubytoval v Hiltonu přímo v Durbanu. Původně byl přitom v prvním zmiňovaném hotelu rezervován luxusní apartmán s vlastním bazénem, kde jedna noc vyjde na více než 100 tisíc korun.

Ovšem poté, co se Charlene dozvěděla o pravděpodobných Albertových záletech, z nichž údajně vzešli další dva nemanželští potomci, zřejmě nehodlala předstírat idylické chvíle poblíž svého muže, a proto spali 16 kilometrů od sebe.

„Měly to být pohádkové líbánky, ale princezna spala 16 kilometrů od svého prince. Když fotografové naléhali na pár, aby se políbili, byl to další z těch nevhodných momentů. Charlene se otočila a Albertův polibek skončil na její tváři. Dvojice zkrátila líbánky údajně kvůli naléhavým záležitostem v Monaku,“ psalo se v jihoafrických novinách.

Související témata:
Oddělení

Reklama

Další články

Načítám